1
2
3
4
5
6
7
8
1

Autosedačka Kidfix III M, Fire Red

0 review
Skladom
245,00 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 4000984164831

Štýlový a pohodlný model autosedačky KIDFIX III M rozširuje našu populárny a úspešný rad KIDFIX. Svojim novým dizajnom a dlhšiu sedacou plochou ponúka väčšie pohodlie pre malé i väčšie deti - a to aj na dlhších cestách. Kombinuje tiež naše osvedčené bezpečnostné prvky SICT a SecureGuard pre vynikajúcu ochranu, bezpečie a pohodlie detí vo veku od 3,5 do 12 rokov.

Pohodlie pre všetkých

Autosedačka KIDFIX III M bola navrhnutá tak, aby sa stala najpohodlnejšie autosedačkou svojho typu na trhu, a jej vynikajúci ergonomický dizajn poskytuje vášmu dieťaťu tiež väčšie pohodlie, a to aj na dlhých cestách. Dlhšie sedacia časť s mäkkou prednou časťou zaisťuje ešte pohodlnejšie a ergonomickejšia polohu nôh tiež pre vyššiu deti. Širší operadlo v tvare písmena V rastie s vaším dieťaťom, ponúka útulné usadenie menších detí a zároveň poskytuje väčší priestor pri ich raste.

Vždy v bezpečí

Na základe našej oceňovaného radu KIDFIX disponuje autosedačka KIDFIX III M vynikajúcimi bezpečnostnými vlastnosťami. Náš prvý systém SecureGuard pomáha udržiavať brušný pás v optimálnej polohe nad panvovej kosti dieťaťa, zatiaľ čo technológia SICT poskytuje prvotriednu ochranu proti bočnému nárazu. V kombinácii s veľkými bočnicami zaisťuje všestrannú ochranu vášho dieťaťa.

Elegance

So svojím novým moderným dizajnom a čiernou škrupinou vyzerá KIDFIX III M v každom vozidle skvele. Celkový dojem doladí štýlový poťah, ktorý navyše dodáva sedadlu športový vzhľad. Kompletne navrhnutá, vyvinutá a vyrobená v Nemecku, autosedačka KIDFIX III Mzajišťuje, že vaše dieťa bude cestovať nielen bezpečne, ale aj štýlovo.

4000984164831

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť