1
2
3
4
5
6
1

Autosedačka First Class Plus, Black Marble

0 review
Skladom
185,00 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 4000984139372
Popis:
  • Unikátny systém ochrany proti pohybu zmierňuje pohyb smerom vpred v prípade nehody
  • Výkonné ramenné opierky
  • 5 naklápacích polôh sedačka sa nastavuje bez toho, aby bolo treba vyrušovať dieťa (v polohe po smere jazdy)
  • Vsuvka pre novorodencov je 100% bavlnená, čím zaručuje vyššie pohodlie a podporu vášmu dieťaťu, možno ju používať od narodenia do 8 kg
  • Väčší rozsah naklápania a novorodenecká vložka umožňujú prirodzenejšie spánkovú polohu (v polohe proti smeru jazdy)
  • Pružinová blokovacia mechanika pásu umožňuje ľahkú inštaláciu
  • Optimálna ochrana pred bočným nárazom vďaka bokom
  • arovanými sedadlami
  • 2 možnosti pútanie pásu (v polohe po smere jazdy)
  • Uchytenie pásov pre jednoduché usadiť sa a vyberanie dieťaťa zo sedačky
  • Rýchlo odzipsovateľný poťah bez potreby vyvliekanie pásov
  • Mäkko polstrovaný a prateľný poťah
  • Inštalácia s 3-bodovým pásom proti smeru a po smere jazdy

 

Produktové vlastnosti:

 

Umiestnenie proti smeru jazdy odnarození to 13 kg

Click & Safe® počuteľný bezpečnostné Systems zacvakne pri správnom napnutie pásu

Niekoľko naklápacích polôh - ľahko sa nastaví, aby bolo potrebné vyrušovať vaše dieťa

 

 

BRITAX RÖMER PREDSTAVUJE NOVÉ LOGO OCHRANY PREVRÁTENIU PRE AUTOSEDAČKY

Zavedenie nového loga ochrany pri prevrátení pre určité autosedačky Römer je ďalším dôkazom toho, že spoločnosť Britax dodržiava svoj sľub vývoja a testovania nad rámec požiadaviek aj najnovších noriem.

Spoločnosť Britax nedávno poverila niekoľko nezávislých schvaľovacích orgánov pre detské zadržiavacie systémy otestovaním svojej aktuálnej radu sedačiek s 5bodovým bezpečnostnými pásmi a preukázaním súladu s požiadavkami nového testu prevrátenia vozidla R44 / 04.

V roku 2013 venovala organizácia GRSP (pracovná skupina pre pasívnu bezpečnosť, ktorá spolupracuje s Európskou hospodárskou komisiou OSN (UNECE)) pozornosť rade aspektov týkajúcich sa detských zadržiavacích systémov, vrátane rizika vymršteniu v prípade prevrátenia vozidla pri nehode. Na základe výsledkov práce organizácie GRSP vykonala UNECE niekoľko doplnenie existujúceho nariadenia R44 / 04 a nového nariadenia R129 pre detské zadržiavacie systémy platných v Európe. Táto doplnenie znamenajú, že všetky modely detských zadržiavacích systémov, ktoré boli schválené po februári tohto roku (v prípade detských zadržiavacích systémov schválených v nariadení R44 / 04) alebo júli tohto roku (v prípade detských zadržiavacích systémov schválených v nariadení R129), musí vyhovieť novému testu prevrátenia, ktorý lepšie reprezentuje skutočné sily pôsobiace pri prevrátení vozidla pri nehode.

Na základe testov zadaných spoločnosťou Britax a vykonaných nezávislými schvaľovacími orgánmi pre detské zadržiavacie systémy môže teraz spoločnosť Britax potvrdiť, že jej aktuálne rad autosedačiek s 5bodovým bezpečnostnými pásmi (v súlade a so schválením podľa nariadenia R44 / 04) vyhovuje požiadavkám nového testu prevrátení vozidla R44 / 04 a spĺňa tak aktuálne sprísnené požiadavky týkajúce sa rizika vymršteniu dieťaťa. Pre potvrdenie tejto skutočnosti zavádzame nové logo.

Spoločnosť Britax verí, že toto nové logo, ktoré je k dispozícii online a súčasne aj na predajniach, pomôže rodičom priniesť pokoj, že zaobstarávajú ochranu v plnom rozsahu 360 stupňov, a plnú dôveru v to, že ich sedačka vyhovuje najnovším a najmodernejším testom pre príslušný typ sedačky. Pri spoločnosti Britax sme tiež presvedčení, že ak rodičia uvažujú o kúpe modelu autosedačky vyrobené pred rokom 2014, mali by sa aktívne zaujímať o túto aktuálne vyvinutú novinku. Druh a smer nehody samozrejme nemožno nikdy predvídať, preto sú výrobky spoločnosti Britax navrhnuté tak, aby poskytovali ochranu pri všetkých podobách nehôd (vrátane prevrátenia) a nárazoch vozidla v ktoromkoľvek smere.

 

Ocenenie:

 

Nadácia Warentest (StiWa) je nemecká organizácia pre ochranu spotrebiteľov a tiež na európskej úrovni má povesť vedúceho ústavu pre testovanie. S požiadavkou nezávislosti je preskúmané a porovnávané tovaru a službyrůzných dodávateľov, ale aj informovanosť a poučenie spotrebiteľov o priemyselnom, zdravotnom a ekologicky prijateľnom správania. Podobné inštitúcie: "which?" vo Veľkej Británii a "quoi choisir" vo Francúzsku a "DTEST" v Ceskej republike. · Naším prianím je vyvíjať stále lepšie detskej autosedačky s najvyššími nárokmi na bezpečnosť a sme hrdí na to, že mnoho našich detských sedačiek patrí k tým najlepším v testoch spotrebiteľov.

 

Euro NCAP je nezávislý program nárazových skúšok, ktorý zverejňuje bezpečnostné správy o nových vozidlách a oceňuje prostredníctvom 5hvězdičkového systému chovanie vozidla v určitých nárazových skúškach. Okrem iného preveruje predné náraz, bočný náraz a náraz do stĺpa a tiež bezpečnosť chodcov a detí.

 

Autosedačky BRITAX RÖMER sú testované a schválené podľa aktuálnej skúšobnej normy ECE R 44/04.




4000984139372

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť