1
2
3
4
5
1

Set kočík Smile III + hluboká korba, Atlantic Green

0 review
Vypredané
1 029,90 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 8595114455409
Set kočík Smile III + hlboká sedačka

Praktický kočík, ktorý uľahčuje každodenný život s dieťaťom. Súprava obsahuje podvozok, športové sedadlo a hlboké sedadlo. Pre deti od narodenia do 22 kg

Jazdite bez obmedzení
Jazda kdekoľvek a kedykoľvek - Smile III vás nesklame na dláždených mestských uliciach ani v náročnom teréne. Úzka konštrukcia so šírkou 57 cm bola navrhnutá na jednoduché manévrovanie v preplnených mestách. Pevný a odolný podvozok s centrálnym odpružením a veľkými gumovými kolesami vás bezpečne prevedie všetkými úskaliami terénu za hranicami mesta. Vychutnajte si plynulú a nerušenú jazdu.

Pomoc pre každodenný život
Okrem nespočetných praktických funkcií vás kočík na prvý pohľad zaujme svojím prepracovaným dizajnom, ktorý je k dispozícii v niekoľkých farebných variantoch. Vďaka výškovo nastaviteľnej rukoväti bude ovládanie kočíka vždy pohodlné a prispôsobené. Poťah z ekokože tiež dodáva kočíku nádych luxusu. Na bezpečné brzdenie slúži horná nožná brzda s kontrolkami. Vďaka nim budete vždy vedieť, či je kočík bezpečne zabrzdený. V prípade, že kočík nepotrebujete, podvozok sa dá zložiť do kompaktnej veľkosti. Stojí samostatne a má bezpečnostnú poistku proti samovoľnému rozloženiu.

Vždy v obraze počas športového stretnutia
Keď je dieťa väčšie, začína pozorovať svet okolo seba. Vďaka nastaviteľnému športovému sedadlu mu môžete umožniť sedieť v smere aj proti smeru jazdy. Opierka chrbta je plne polohovateľná a veľmi dlhá, takže keď sa vaše dieťa unaví z rozhliadania, môže si nerušene zdriemnuť. Súčasťou sú aj mäkko polstrované bezpečnostné pásy a poistka proti prevráteniu.

Hlboké lôžko z ekologických materiálov
Smile III je určený pre najmenšie deti. Mimoriadne mäkké a veľkorysé čalúnenie v kombinácii s dostatočným priestorom z neho robí ideálne miesto na nerušený odpočinok. Extra dlhá strieška s vetracím okienkom pomáha lepšej cirkulácii vzduchu a regulácii teploty vo vnútri kočíka. Má praktické bezpečnostné západky, ktoré sa dajú bezpečne odstrániť z podvozku.
Ekologické riešenia
Okrem toho je toto hlboké sedadlo vyrobené zo 100 % recyklovaných materiálov z PET fliaš. Spoločnosť Britax Römer považuje udržateľnosť za jednu zo svojich základných hodnôt.

• Podvozok, športové sedadlo a súprava hlbokého lôžka
• Úzka základňa
• Veľké gumené kolesá, predné otočné s aretáciou
• Možnosť jazdy v oboch smeroch a proti smeru
• Výškovo nastaviteľná rukoväť
• Moderný dizajn
• Bezpečnostná brzda
• Veľký úložný kôš
• Samostatne stojí zložený
• Mäkké polstrované telo
• Extra široká strieška s vetracím okienkom

8595114455409

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť