1
2
1

Kočárek Fluido Easy, Col.T950

0 review
Vypredané
689,00 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 8005549958777

Trojkombinácia kočíka Fluido Easy od talianskej značky CAM vám uľahčí cestovanie s dieťaťom. Nielen moderný dizajn prešívaného farebného setu s podvozkom, ale aj množstvo vychytaných funkcií – to všetko vám na cestách poskytne prekvapivú ľahkosť a potrebné pohodlie. Vaše jedinečné rodičovské obdobie si tak naozaj užijete.

Cam Fluido Easy je utralehký kombinovaný kočík, ktorý, vďaka hliníkovému rámu, váži iba 5,2 kg. Má nastaviteľnú rukoväť a jeho predné kolieska sú gumové s možnosťou aretácie. Kočíku nechýba ani mäkké odpruženie. Tým je zaistená pohodlná jazda, a to ako pre mamičku, tak pre dieťa.

Hlboká korba vášmu bábätku zaistí bezpečné, komfortné prostredie

Hlboká korba kočíku Fluido Easy je vyrobená z odolného plastu a je dostatočne priestranná. Vďaka mäkkej matrac a funkcii polohovania hlavičky budú mať tí najmenší (do 10 kg) dostatok pohodlia. Korba je ďalej vybavená rúčkou na prenášanie a hojdaciou funkciou. Z korbičky si tak ľahko vytvoríte kolísku, v ktorej dieťatko krásne uspíte.

Ďalšou výhodou kočíka je vetranie na spodnej strane korby, ktoré sa najmä v horúcich dňoch postará o lepšiu cirkuláciu vzduchu. Pritom strieška so sklápacou slnečnou clonou na zadnej strane disponuje odnímateľným dielom a sieťkou na ďalšie odvetrávanie. Dieťatko tak bude mať v kočíku príjemné prostredie aj v lete. Naopak, v chladných mesiacoch ho dobre ochráni strieška spolu s nánožníkom s vysokým zatienením. Vnútro korbičky možno dobre udržiavať v čistote. Je vyrobené zo 100% bavlny a je možné ho vybrať a vyprať.

Vnútorný rozmer a hmotnosť korby:
• (D x Š): 80 × 37,5 cm, hmotnosť 4,6 kg

Športiak = ten správny parťák na výlety a poznávanie okolia

Športová nadstavba ku kočíku Fluido Easy je určená deťom od 4 do 36 mesiacov. Jej súčasťou je 5bodový bezpečnostný pás a odnímateľné bezpečnostné madlo. O pohodlie dieťaťa sa potom postará polohovanie chrbtovej opierky a opierky na nožičky. Slnečná strieška kočíka Fluido Easy je navyše vybavená priehľadným oknom, vďaka ktorému vidíte na dieťa, aj keď máte športové sedenie umiestnené v smere jazdy.

Okrem striešky je súčasťou balenia tiež priestranný nákupný kôš, nánožník a prebaľovacia taška. Kočík sa skladá jednoducho spolu s podvozkom a po vyklopení stojančeku samostatne stojí. Poťahy kočíka sú vyrobené z priedušného mäkkého materiálu a možno ich zložiť a vyprať.

Autosedačka ochráni nielen pred nárazmi, ale aj pred slnkom

Autosedačka má ergonomický tvar a ochranu proti bočnému nárazu. Dieťa sa do nej púta pomocou 3bodových bezpečnostných pásov. Pričom súčasťou autosedačky je aj novorodenecká vložka, ktorá je tvarovaná tak, aby v ľahu nedochádzalo k nadmernému tlaku na dýchacie cesty bábätka. Autosedačka má navyše naťahovaciu striešku, ktorá dieťa ochráni pred prudkým slnkom.

8005549958777

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť