1
1

Lehačka Midi, Col.247

0 review
Vypredané
155,50 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 8005549013520
Nezaradene

Polohovacie kreslo Midi

Pohodlné a bezpečné ležadlo Midi vhodné pre deti do 9 kg.

Dizajnové lehátko Midi uľahčí život každému zaneprázdnenému rodičovi, keď dieťa nespí. V ležadle sa dieťa môže upokojiť, zabaviť a byť v centre rodinných udalostí.

Bezpečnosť na prvom mieste
Ležadlo Midi má robustnú konštrukciu, ale kompaktné rozmery. Nohy sú vybavené protišmykovými gumovými podložkami, aby sa ležadlo pri hojdaní samovoľne neposúvalo. Je tiež vybavená 5-bodovými bezpečnostnými pásmi pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa.

Pohodlie a zábava
Bohaté polstrovanie spolu s mäkkou tkaninou vytvára pohodlné prostredie pre každé dieťa. Opierku chrbta možno nastaviť do 2 polôh. Aby sa dieťa v ležadle nenudilo, je vybavené výškovo nastaviteľným podnosom s plyšovými hračkami, ktoré sa dajú v prípade potreby vybrať. Poťah možno prať v práčke pri teplote 30 °C. Samotné hojdanie sa vykonáva pomocou zabudovaného motora, ktorý je napájaný buď z batérie, alebo pripojením do elektrickej siete. Lehátko má 5 nastaviteľných rýchlostí hojdania a časovač, ktorý zabezpečuje automatické vypnutie. Súčasťou je aj 15 melódií a 5 zvukov prírody na upokojenie dieťaťa. Lehátko sa ľahko skladá a rozkladá a v zloženom stave zaberá minimum miesta.

- Kompaktná veľkosť
- Minimalistický dizajn
- Robustná konštrukcia
- Gumové protišmykové podložky
- 5-bodový bezpečnostný pás
- Nastaviteľné operadlo
- Hrazda s plyšovými hračkami
- 5 rýchlostí hojdania
- Napájanie z batérie alebo zo siete
- Časovač vypnutia
- 15 melódií, 5 prírodných zvukov
- Skladacie

8005549013520

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť