0
0

Lehátko elektrické 2v1 bella set grey concrete

0 review
Vypredané
227,00 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
: 14026

Hojdačka Lionelo Bella Set 2v1 

Deti milujú hojdací pohyb, pretože im pripomína mesiace strávené v maminom brušku, kde sa cítili mimoriadne bezpečne. Bábätko po príchode na svet nájde známe hojdanie v náručí milovaný rodič. Ale každý občas potrebuje chvíľku len pre seba alebo čas na vykonávanie domácich prác. S ohľadom na vaše potreby sme vytvorili hojdacie kreslo Lionelo Bella Set 2v1.

 

Perfektný produkt 2 v 1

V prvých mesiacoch života by malo dieťatko odpočívať v ľahu –  to je pre neho optimálna a najzdravšia poloha. Z obavy o správny psychomotorický vývoj pre batoľatá sme vytvorili hojdačku Bella Set , v ktorej si dieťa môže užívať výhody hojdania v úplne ležiacej polohe. Hojdacie kreslo vám bude slúžiť od prvých dní života vášho dieťatka až do jeho 9kg hmotnosti alebo kým sa dieťa samé posadí.

Je to riešenie 2 v 1, pretože súprava obsahuje - postieľku a tradičnú hojdačku . Obe horné časti sú otočné 360', ktoré vám umožňuje rozhodnúť o smere pohybu .Prvky môžete voľne nahradiť v závislosti od potreby dieťaťa. Ich inštalácia trvá len niekoľko sekúnd.

Hojdačka má 6 jedinečných hojdacích pohybov - 5 základných režimov a ďalší, automatický, ktorý sa mení každých 16 sekúnd. 

Hojdačka je vybavená mnohými užitočnými funkciami, ktoré rodičom uľahčujú život. Nočný mód spôsobí spomalenie produktu, až kým sa úplne nezastaví. Aktivácia automatický detektor pohybu - zapne hojdanie a hudbu, keď sa dieťatko začne vrtieť. Všetky nastavenia hojdačky ovládate pomocou dotykového panela alebo na diaľku pomocou diaľkového ovládača. Tento model prehráva 12 pokojných melódií s ovládaním hlasitosti.

Lionelo Bella Set je vybavená pohodlným penovým matracom s vysokou hustotou T25, ktorá stabilne podopiera telo dieťaťa po celej dĺžke. Vonkajšia časť krytu je vyrobená z materiálu ktorý je mimoriadne príjemný na dotyk. Verzia sedadla, hojdačka je široká a vhodne profilovaná a poskytuje dieťaťu komfort a pohodlie . Má 5-bodové bezpečnostné pásy. Sedačka má 3 polohy nastavenie sklonu - od polohy v ľahu, ideálne na odpočinok, cez polohu v poloľahu až po sedenie - pre deti, ktoré sú zvedavé na svet a chcú sa viac zapájať do rodinných…

14026

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť