0
0

Kombinovaný kočík Onemax 3v1 sky

0 review
Skladom
223,50 €
S DPH
QTY:

Recenzia:

Vďaka inovatívnemu systému premeny hlbokej časti na vychádzkovú sedačku nemusíte riešiť, s ktorou verziou kočíka idete na prechádzku. Toto je obzvlášť dôležité, keď je vaše dieťa ešte malé a často v kočíku zaspáva. Ak vaše dieťatko v sedačke zaspí, stačia tri pohyby na to, aby sa sedačka zmenila na vstavanú vaničku bez toho, aby ste dieťa zobudili. Keď sa prebudí, môžete vaničku rovnako rýchlo premeniť. Toto riešenie má ešte jednu nepopierateľnú výhodu: cena súpravy 2 v 1 bola znížená o 30 % v porovnaní s kočíkmi so samostatnou hlbokou vaničkou a sedačkou.

 

ONEMAX sa skladá do extrémne kompaktných rozmerov ako vo verzii s vaničkou, tak aj so sedačkou. Väčšina konkurenčných produktov dostupných v obchodoch nemá funkciu skladania pomocou hlbokej časti, čo je veľký problém pri balení kočíka napríklad do kufra auta. A čo viac, kočík môžete zložiť bez ohľadu na to, či je korbička/sedadlo namontované dopredu alebo dozadu.

 ONEMAX sa od ostatných multifunkčných kočíkov odlišuje extrémne nízkou hmotnosťou. Verzia 2 v 1 váži iba 7,5 kg, čo je jeden z najlepších výsledkov na trhu. Samotný rám kočíka váži len 5 kg a zvládne ho každá samostatná mamička.

Verzia hlbokej časti aj vychádzková sedačka sa dajú namontovať dopredu aj dozadu v smere jazdy. Kočík môžete tiež zložiť v ktoromkoľvek z týchto nastavení vykonaním 2 rýchlych pohybov.

 ONEMAX má tlmenie nárazov na všetkých 4 kolesách. Kolesá majú ložiská a ich plášte sú vyrobené z ľahkého a pružného EVA.

 Veľká slnečná strieška má dodatočnú časť ukrytú pod vodeodolným zipsom. Po otvorení môžete svoje dieťa prakticky úplne ochrániť pred slnkom, a to ako pomocou hlbokej časti, tak aj športovej verzie.

 Kočík je dodávaný s praktickým matracom 2 v 1. Jedna strana matraca je vyrobená z mäkkej saténovej bavlny a je určená pre verziu gondola. Druhá strana je vyhotovená vo farbe poťahu kočíka určeného pre vychádzkovú verziu.

 Ak si vyberiete verziu kočíka ONEMAX 3 v 1, dostanete ku kočíku ONEMAX autosedačku COLIBRO 0+ s adaptérmi. Sedačka je určená pre deti s hmotnosťou od 0 do 13 kg (skupina 0+) a má schválenie ECE R44/04.

 

CHARAKTERISTIKA PRODUKTU:

 - multifunkčný kočík  3 v 1 (s autosedačkou COLIBRO 0+),

 - hlboká vanička premenená na sedadlo,

 - možnosť uchytenia hlbokej časti/ sedačky vpred aj vzad v smere jazdy,

 - ultraľahký hliníkový rám,

  - ložiskové kolesá,

 

13559

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť