0
0

Kočík Alfa 2v1 sea green

0 review
Posledné kusy v sklade
495,90 €
S DPH
QTY:

Recenzia:

Dĺžka: 34,00 Šírka: 47,00 Výška: 89,00 Objem: 0,14 Hmotnosť: 18,30 stránky

Vylepšená verzia kočíka 2 v 1 Carrello Alfa 2024

Mnohým rodičom stačí jeden pohľad na to, aby sa rozhodli kúpiť kočík Carrello Alfa 2 v 1. A bude to múdre rozhodnutie, pretože zaujme nielen svojim dizajnom. Funkčnosť a spoľahlivosť tohto modelu je tiež na špičkovej úrovni! 

Ak ste hľadali štýlový mestský kočík za dostupnú cenu, tento model si zaslúži vašu pozornosť. 

Textúrovaná tkanina Carrello Alfa v konfigurácii 2 v 1 je upravená tak, aby bola vodeodolná a poskytuje UV ochranu. 

Na ochranu vášho drobca pred slnkom alebo nepriaznivým počasím môžete nastaviť hĺbku striešky pomocou mäkkého priezoru a uzavretej (zimnej) prídavnej časti. Výborné je aj vetranie v kočíku, s vetracími okienkami v strieške, ktoré v horúcich dňoch umožňujú vstup čerstvého vzduchu do kočíka. 

Obojstranné sedadlo: Obojstranné sedadlo v tomto kočíku vám umožňuje okamžite zmeniť smer, ktorým je otočený váš malý pasažier. Poťah na nohy je teplý a príjemný a strieška Carrello Alfa je vybavená dodatočnou časťou so zipsom, ktorá vám umožňuje predĺžiť veľkosť striešky s okienkom. 

Keďže ide o model určený do mesta, rám je možné zložiť spolu so sedacou jednotkou. To je vhodné na prepravu v aute alebo MHD a na zdvihnutie kočíka na vyššie poschodie po prechádzke. 

Podvozok: Ľahký rám kočíka je vyrobený z extrémne odolnej hliníkovej zliatiny. 

Technické špecifikácie modelu sú tiež na špičkovej úrovni. Športové odpruženie pomáha pri prekonávaní nerovností v teréne a relatívne veľké kolesá z pevnej gumy poskytujú hladkú jazdu. Takéto pneumatiky sú odolné proti prepichnutiu a zaisťujú vynikajúcu priľnavosť na mokrej alebo klzkej vozovke. 

Rukoväť na Carrello Alfa 2-v-1 je výškovo nastaviteľná, takže je vhodná pre malých aj vysokých rodičov. Riadidlá sú umiestnené v optimálnej výške, čo uľahčuje navigáciu po obrubníkoch. 

Špecifikácia:

Korbička:

Vonkajšie rozmery: 84x40x64 cm (DxŠxV)

Vnútorné rozmery: 74x29x19 cm (DxŠxH)

Hmotnosť korby: 4,4 kg

Nastavenie operadla: 2 polohy, 170° a 180°

Obojstranné sedadlo:

Rozmery s rozloženým rámom (Dx1x50V): 94x55 cm

Rozmery so zloženým rámom (DxŠxV): 30x50x68 cm (36 cm…

13945

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť