0
0

Kočík Ultra 2v1 night black

0 review
Posledné kusy v sklade
518,90 €
S DPH
QTY:

Recenzia:

Dĺžka: 32,50 Šírka: 48,00 Výška: 87,00 Objem: 0,14 Hmotnosť: 18,40 

Ultramoderný univerzálny kočík Carrello Ultra 2v1 pre náročných rodičov. 

Vyrobené z lešteného eloxovaného hliníka - hliník počas eloxovania prechádza elektrolýzou, aby sa na povrchu vytvorila hladká a ochranná vrstva oxidu, čím sa zlepšujú jeho antikorózne vlastnosti a zároveň sa zlepšuje jeho estetický vzhľad. A rám kočíka naozaj vyzerá šik! 

Okrem tejto novej výrobnej metódy spĺňa kočík všetky požiadavky na bezpečnosť, manévrovateľnosť a samozrejme komfort. 

Prenosná vanička. Elegantná vanička kočíka Carrello Ultra 2 v 1 má hlbokú striešku, ktorá chráni dieťa pred slnkom alebo vetrom. Vo vnútri sú bavlnené látky, ktoré sa dajú vybrať a vyprať. Vetranie je dobre premyslené pre horúce dni, ktoré zabezpečujú dve vstavané sieťované okná: jedno v kapote a druhé v zadnej časti korbičky. 

Teplý nánožník s vysokými bokmi poskytne pohodlie v chladnom počasí. 

Pohodlná rukoväť na prenášanie, jednoduchá inštalácia a odstránenie z podvozku a špeciálne nožičky v spodnej časti korbičky ju robia mobilnou a ľahko sa používa. 

Jednotka sedadla.  Sedacia jednotka sa dá sklopiť do troch polôh vrátane rovnej polohy. Nastaviteľná opierka nôh predĺži plochu na spanie. 

Trojdielna strieška a mäkký šilt účinne chránia dieťa pred slnkom, zvedavými pohľadmi a vetrom. 

Teplý nánožník na nohy umožňuje celoročné používanie sedacej časti kočíka Carrello Ultra CRL-6525. Sedacia časť je obojstranná, takže v závislosti od nálady dieťaťa a počasia môže byť inštalovaná buď čelom dopredu alebo čelom k rodičom. 

Medzi bezpečnostné prvky patrí päťbodový bezpečnostný pás, medzinožný popruh a sklopný nárazník. Skladá sa s rámom, stojí samostatne a je kompaktný. 

Podvozok, ko už bolo spomenuté, rám je vyrobený z eloxovaného hliníka, zachováva si atraktívny vzhľad a zvyšuje odolnosť voči poveternostným vplyvom a mechanickému poškodeniu. 

Skladá sa do skladania typu kniha.

Teleskopická rodičovská rukoväť je výškovo nastaviteľná.

Kolesá s veľkým priemerom sú vybavené pružinovým odpružením zaisťujúcim vysokú manévrovateľnosť a priechodnosť terénom. Predné kolesá sú otočné s „rovnou“ aretáciou.

Nákup univerzálny kočík Carrello Ultra 2 v 1 prinesie všetkým účastníkom prechádzok len pozitívne emócie.

13953

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť