Joolz day QUADRO denim

športový kočík s vaničkou
0 review
Posledné kusy v sklade
720,00 €
S DPH
QTY:

Recenzia:
:

Dokonalé spojenie elegancie a kvality

Novinkou medzi kočíkmi Joolz je model Joolz Day Quadro, ktorý predstavuje dokonalú zmes funkčnosti, elegancie a kvalitného remeselného spracovania. Na jeho výrobu bola použitá bohatá kvalitná textília so špecifickým prešívaním a mäkučké podšívkové materiály obsahujúce 40 % bavlny. Madlo aj nastaviteľná rukoväť kočíka sú kožené. Okrem moderného designu je samozrejmosťou maximálny komfort ako pre dieťa, tak aj pre rodičov.

Maximálne pohodlie a funkčnosť

Vysoko umiestnený sedák kočíka je možné polohovať a otáčať, takže dieťa môžete voziť po aj proti smeru jazdy, ako Vám to bude práve vyhovovať. Nastaviteľnú podpierku pre nohy je možné ju predĺžiť. Kožené madlo pred dieťaťom je možné ľahko otvoriť jednou rukou. Kočík Joolz Day Quadro má odpružené všetky kolesá, vďaka čomu je jazda mestom i prírodou komfortná a pokojná. Predné kolieska sú otočné s možnosťou aretácie. Do drsnejšieho terénu je možné zakúpiť špeciálne predné kolesá. Rodičia na kočíku ocenia predovšetkým jeho praktické detaily, rýchle a jednoduché zloženie do veľkosti, ktorá výrazne uľahčuje manipuláciu a skladovanie.

 

Hlboká korba

Jednoduchým nasadením korbičky na podvozok vytvoríte kočík vhodný už pre deti od narodenia. Korbička ponúka dieťaťu maximálne pohodlie a priestor. Hypoalergénny priedušný matrac vo vnútri nej zisťuje optimálnu cirkuláciu vzduchu a vhodnú polohu dieťaťa pre pokojný a zdravý spánok. Hlboký diel je vhodný aj na občasné prespávanie, napríklad na cestách či návštevách. Na strieške je umiestnený vetrací otvor zo sieťoviny, ktorý je možné otvoriť pre vyššie prúdenie čerstvého vzduchu. Na kočík je možné nasadiť autosedačku pomocou adaptérov (možno dokúpiť).

 Vďaka praktickej prebaľovacej taške budete mať všetky nevyhnutnosti, ktoré potrebujete pri prechádzkach či výletoch so svojím dieťaťom, vždy po ruke. Taška ponúka dostatok úložného priestoru a niekoľko vreciek, vďaka ktorým bude jej obsah vždy prehľadne zorganizovaný. Súčasťou je aj termoobal, ktorý udrží nápoje v požadovanej teplote, a prebaľovacia podložka. Uzatvára sa pomocou magnetov. Taška je vybavená popruhmi, vďaka ktorým ju ľahko pripevníte ku kočíku. Je možné ju nosiť aj cez rameno, ramenný popruh je nastaviteľný. Vďaka nadčasovému dizajnu a neutrálnemu farebnému prevedeniu je vhodná pre mamičky aj oteckov.

 

Technické parametre

hmotnosť: 8,1 kg (podvozok), 3,4 kg sedák

nosnosť: 15 kg

rozmery rozloženého kočíka: 88 x 62 x 100 - 110 cm

rozmery zloženého kočíka: 92 x 62 x 50 cm

vonkajšie rozmery korby: 82 x 39 x 28 cm

vnútorné rozmery korby: 79 x 36 cm

hmotnosť korby: 3,7 kg

nosnosť korby: 9 kg

 

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť