Euro-cart CORSO - pearl

športový kočík
0 review
Skladom
211,00 €
S DPH

QTY:

Recenzia:
:
Euro-Cart Corso je kočík práve pre vás, ak hľadáte kamaráta na dlhšie. Vaše dieťa na ňom môže jazdiť až do hmotnosti 22 kilogramov.
Rám kočíka je vyrobený z ľahkého hliníka, vďaka čomu Corso neváži veľa (len 8,8 kg). „Okom“ nevidíte prácu pruženia. A funguje mimoriadne dobre, perfektne potláča vibrácie, ktoré môžu dieťaťu brániť v prechádzke. 

Nájdeme tam veľké a pohodlné sedadlo, na ktorom sa vaše dieťa bude cítiť pohodlne, aj keď je prechádzka dlhšia. O bezpečnosť batoľaťa sa postarajú päťbodové bezpečnostné pásy.

Sedisko Euro-Cart Corso má v hornej časti operadla mäkký vankúš, ktorý podoprie malú hlavu, napr. počas spánku. Vankúš môžete kedykoľvek ľahko rozložiť. 

Keď vyjde slnko a svieti príliš veľa, môžete pred ním ľahko chrániť svojho drobca. Skladacia strecha Euro-Cart Corso má ďalšiu časť skrytú pod zipsom. Po úplnom rozvinutí striešky nielenže slnko už vaše dieťa neoslní, ale nebude na neho ani fúkať vietor.

Zadné kolesá kočíka sú väčšie ako predné. Predné kolesá majú zasa ďalšiu užitočnú funkciu; otočia sa smerom, ktorým chcete ísť. Toto uľahčuje manévrovanie, otáča sa takmer na mieste. Ak ich chcete / potrebujete, môžete ich tiež zablokovať „priamo vpred“. Vďaka tomu „neutekajú“ pri jazde na snehu alebo piesku, keď je potrebné použiť trochu viac sily..

Operadlo tohto kočíka sa dá ľahko a plynulo sklopiť do úplne ležiacej polohy. To vám umožní pokračovať v chôdzi alebo nakupovaní, zatiaľ čo batoľa sníva krásne sny. V horúcich dňoch môžete úplne zrolovať zadnú časť kočíka, pod ktorým je veľký vetrací otvor so sieťkou. Vánok určite spríjemní vaše dieťa. 

Mali by ste ísť s dieťaťom na prechádzku za rôznych poveternostných podmienok. V chladnejších dňoch dostanete v Euro-Cart Corso teplý nánožník. Môžete ho obliecť za pár sekúnd a vaše dieťa bude pod ním teplé a útulné.

Euro-Cart Corso je veľmi kompaktný. V zloženom stave si vďaka ochrane nielen zachováva svoj tvar, ale stojí aj samostatne, čím chráni čalúnenie pred kontaktom s vozovkou. Po zložení slúži bezpečnostná madlo ako rukoväť, takže môžete svoje Corso nosiť ako kufor.

 
Technické parametre:
  • Maximálna nosnosť : Do 22 kg
  • Hmotnosť (kg) : 8.8
 
ROZMERY (CM) rozložený s kolesami:
  • Šírka (cm) : 56
  • Výška (cm) : 103
  • Hlbka : 86
ROZMERY po zložení
  • Skladaná šírka (cm) : 56
  • Skladaná dĺžka (cm) : 40
  • Zložená výška (cm) : 67

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť