PEG PÉREGO BOOK BLUE SHINE

športový kočík
0 review
Skladom
516,95 €
S DPH

QTY:

Recenzia:
:

Peg-Pérego Book - športový kočík


Book
Kočiar s jedinečným štýlom a eleganciou.

Elegancia spočíva v detailoch kočiarika Book, schváleného pre použitie od narodenia: otočná športová nástavba, útulný nánožník a veľa pohodlia pri riadení. Výnimočne agilný pri riadení a meriaci lem 51 cm na šírku zvládne každú skúšku s ľahkosťou!

Pohodlie od narodenia
Obojstranne nasadzovacia športová nástavba kočiarika Book ponúka pohodlné prechádzky od narodenia až do doby, pokiaľ dieťa nedosiahne hmotnosť 22 kg. Súčasné nastavenie operadla a striešky.

Kolesá najvyššej kvality
Mäkké kolesá so zadným odpružením a guličkovými ložiskami zaišťujú agilné riadenie vo všetkých terénoch, na chodníku i v teréne. Bočné ovládánie vám umožňuje nastaviť predné kolesá, od zaistených po otočné a naopak, bez toho aby ste sa museli ohýbať.

Ergonomická a nastaviteľná rukoväť
Pohotová ovládatelnosť je zaručená i jednou rukou. Ekokoža zaisťuje maximálne pohodlie.

Malý po zložení
Kočiarik Book sa otvára a zatvára len jednou rukou so sedákom zaisteným v oboch smeroch. Zložený kočiarik stojí vzpriamene sám o sebe a zaberá málo miesta.

Veľká strieška s UPF 50+
Pohodlná a roztiahnuteľná strieška so šiltom chráni detský spánok pred slnkom a vetrom.

Veľký kôš
Nech už sa prechádzate parkom alebo nakupujete, veľký kôš kočiarika Book vám poskytne pomocnú ruku, systém jednoduchého naloženia, ktorý udržuje všetko, čo potrebujete, na dosah. Vďaka vysoko viditeľným povrchom sú večerné prechádzky bezpečnějšie ako kedykoľvek pred tým.

Veľký, pohodlný sedák
Pohodlie a funkčnosť zaručuje priestranný sedák, 5bodový pás a predné madlo z ekokože, ktorá sa ľahko otevára a zatvára.

Hlboký kočárek
Culla Elite (predáva sa samostatne ako príslušenstvo) premení kočiarik Book na elegantný hlboký kočiarik, vybavený komfortom pre prvné prechádzky s dieťaťom.

Cestovný systém
Vďaka autosedačke Primo Viaggio SL (predáva sa samostatne ako príslušenstvo) je jednoduchší prechod medzi autom a kočiarikom.

Príslušenstvo k dokúpeniu:
- Borsa - taška na plienky
- Backpack
- Culla Elite
- Primo Viaggios SL
- pláštenka
- moskytiéra

Rozmery:
Kolesá 17,5 cm - 26,5 cm
Rozložený kočiarik (š x v x h) 51 x 106 x 93 cm
Zložený kočiarik (š x v x h) 51 x 85 x 54 cm
Hmotnosť 12,3 kg

Špecifické referencie

Nateraz nemáme žiadne recenzie zákazníkov.

Na vrch
Menu
Zatvoriť
Košík
Zatvoriť
Späť
Účet
Zatvoriť